lördag 4 maj 2013

HALSFLUSS & TRÖSTISAR

 
HEJ FININGAR!!
 
 
Litet inlägg här från sängen..
 
Blev en sväng till familjeläkarjouren för att kolla upp halsen idag. Kändes som om det som grodde där va av det lite giftigare slaget. Hade en föraning om att det va bakterier inblandade eftersom Linn nyss haft en rejäl halsfluss och fått behandling. Och så var det också, halsfluss och streptokocker var det och farbror doktorn propsade till och med på antibiotika (ovanligt) så nu håller jag tummarna att detta går över snabbt!!
 
 
Är ju aldrig lägligt att bli sjuk med ännu mindre nu när man pluggar!!  På måndag startar en ny kurs vilket innebär att D-uppsatsen ska sättas igång, så det blir fullt ös nästa vecka!!
 
Har också en trevlig Stockholmstur planerad torsdag-lördag med familjen, vilket innefattar träffa släkt, hotellvistelse, Grönalund och shopping, så nu gäller det att tillfriska fort, vill ju va i form för alla åk :) Tänker däremot inte åka nya attraktionen Eclipse som ser vidrigt läskig ut, ingen annan i familjen får heller åka den, har jag bestämt, burrr. Sjukt högt upp i luften går den och man sitter i en liten gunga som är fäst med små kedjor, fy bubblan!!
 
Fick kryapådigblommor av Linn ♥ gulle!!
 
 
Men idag är det som sagt väääldigt lugnt här, bläddrar i skvallertidningar, äter onyttigheter och tittar på tv...just nu Biggest looser, älskar sådana program och Kristin Kaspersen är ju så otroligt snygg, den tjejen har tränade armar, VILL HA!!! Ska komma igång igen efter dessa baciller, har helt tappat träning och goda vanor nu, nya tag framöver!!
 
 
 
Sprang på dessa sötnosar när jag var på Apoteket. "Tröstisar" kallas de och är supermjuka barnplåster. Dessa mjuka figurer klistras ovanpå ett vanligt plåster som följer med, detta för att skydda såret mot smuts. Man kan även använda dessa tröstisar om man vill ha ett tryggt litet gosedjur på sig om barnet t ex är rädd. Just nu går 50 öre/paket till Barncancerfonden!!
 
Kan berätta att ett par redan gått åt här hemma, tejp & klisterdrottningen i familjen är riktigt snabb och tyckte de va sååå mysiga, risk för att dessa tapetseras lite varstans :) ska gömmas snarast!!
 

 
HA DET GOTT, KRAM ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar