torsdag 7 februari 2013

INREDNING..

Igår morse kvittrade fåglarna och det var lite vårfeeling i luften men idag är det snöyra och vårkänslorna försvann igen..

Jaja man har väl höga krav som tänker på våren redan nu, är ju faktiskt bara början på februari!! Brukar ju kunna vara snö på min födelsedag i april till och med ;)
 
 
Tycker alltid att det känns lite tomt och kalt hemma efter att all mysig julbelysning och pynt plockats bort..Och Blir Då Sååå inredningssugen den här årstiden!!


 Har hittat massa fint som står på önskelistan till hemmet och bland annat denna tavla Guide to Manhattan av David Erhenstråhle som finns att beställa hos Artilleriet.se

Tror den skulle passa fint i köksdelen övanför vitrinskåpet. Är lite osäker på vilken storlek som passar bäst, så jag ska klurar och mäta lite till??! Men lutar åt den mindre som är 42 x 70, mörk ram blir det iaf!! Tavlor är svårt, eller hur!!?



 
 
 
Var och handlade igår och passade samtidigt på att ladda upp med lite nya frächa & våriga blommor!!
 


ICA Maxi hade bra priser på stora hortensia i både vitt, blått, rosa och lila. For sedan vidare till Plantagen där det var halva priset på stora orcideer TIPS TIPS, så nu ser det liiite roligare ut här hemma i allafall :) Tänk va lite blommor gör en glá..


Hörs lite senare..., nån som önskar mattips??!


Har plenty på lager ;)
 
 ♥
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar