måndag 7 januari 2013

VABB OCH SPAPLANER!!

Tar hand om Linn som är hemma från skolan idag ..har haft det riktigt mysigt med att läsa böcker och frukost i sängen. Är mest hemma en extra dag och har tack och lov inte några symtom av magsjukan längre!!

Denna ålder är ju så härlig och massa roliga kommentarer bubblar fram dagligen, ibland vill man frysa tiden, hänger inte riktigt med. Var tvungen att titta två gånger på Julia häromdagen, hon har blivit så stor och inte långt kvar tills hon är tonåring, usch får magknip av tanken då tjejerna är tonåringar men men man växer väl i det som allt annat får man hoppas!!?



Snart ska det bokas in en SPA helg med vänner som jag fick i julklapp, så uppskattat när någon planerar och kokar ihop en upplevelsepresent sånt kan behövas lite extra den här sidan av året, då det är kallt och mörkt!!



Till Lokabrunn bär det iväg och på vägen dit blir det såklart ett stopp på Smultrongården längtar nog lika mycket till bägge ställena :)

Eva som äger inredningsbutiken/café kommer att komma ut med en ny härlig kokbok framöver, den förra boken "Smultrongården-livet och smakerna" innehöll sååå mycket gott, finns att beställa på hemsidan för den som vill, så jag kommer definitivt köpa nästa bok också!!



Bild från boken Smultrongården-livet & smakerna
 
 
 
Bild från butiken som säljer inredning, kläder, blomkrukor, smarrigt fika/lunch etc
 
 
Nej, nu ska Linn och jag titta på Narnia och Linn mumsar det hon gillar som allra mest, potatismos!!
 
 
Kram på Dig!!
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar