söndag 6 januari 2013

Ändrade planer..

 
 
Tjingeling denna Söndagskväll!!
 
 
Helgen för oss byttes från roliga planer med vänner både lördag och söndag till sjukstuga som började med en kräka från minsta tjejen..Var bara att kvala upp ärmarna då jag kom hem från jobbet igår när man möttes av denna doft som inte va blåbär direkt...jaja sånt som händer men det kändes sååå tråkigt att behöva avboka efterlängtat besök från Uppsala idag och middag hos grannar igår!!
 
 
Kommer vara hemma och vabba imorgon då jag vill vara noga med de 48 timmarna då någon har kräkts, vill verkligen inte smitta någon annan!!
 
 
Har haft en lugn ledig dag som startade med skön sovmorgon och kaffe på sängen :) , nyhetsmorgon på det och söndagsfeelingen är fulländad, klev inte upp förrän 11-tiden, såå skönt ♥
 
 
Börjar bli mer och mer motiverad att bli hälsosam igen, kan lova att magsjukan samt ett hårstrå i maten då vi tog hämtmat häromdagen bidragit till att sundare vanor är efterlängtade.
 
Är väldigt sugen på ett löpband och kollar runt för fullt, har hittat ett som heter G-Sport 4600 XL, någon som känner till detta eller har nåt annat tips på löpband som är stabilt men ändå inte för stort?!
 
 
Idag blev det köttbullat, gräddstuvad vitkål och spenat till middag. Improviserade köttbullarna och hade i lite, kalvbuljong, senap (slotts vanliga), finhackad charlottenlök, peppar och salt och de blev riktigt goda!!

 
 Känns bra att laga "riktig" mat igen efter alla jullovsdagar med godis och massa kolhydrater. Tycker verkligen man ska njuta och unna sig men nu ska det bli minskning på allt sånt minsann!!
 
 Tyvärr krånglar det med att ladda upp bilder ggrrr, så det blir ett tråkigt bildfritt inlägg :(

Ska jobba på detta nu , Kramen ♥
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar