onsdag 5 december 2012

Varm choklad & Filmtips!!!


Burr va ruggigt det är nu, blåser horisontellt (?!) och livsfarligt väglag, va så nära att krocka igår, bromsarna tog nada och jag gled som ett curlingklot rakt in i en rondell!!
 
 Som tur va hann bilen framför precis komma ur rondellen, riktigt otäckt, har aldrig varit så nära en krock. Så kör försiktigt om ni måste ut i trafiken tydligen klass två varning vid Roslagskusten och upp mot Gävle!!
 
Tog mig försiktigt ut en sväng i blåsten för att fixa lite inför Eriks födelsedag imorgon, så nu är allt klappat och klart och det vankas tårta på sängen imorgon :) Har varit ledig nu några dagar med det har inte varit en lugn stund, mest fixat inför både jul, uppvisningar och födelsedag samt mat och städtjänsten som ju alltid rullar på (ja e inte bitter ja in´t)!!
 
 
När tjejerna och en kompis va hämtade, tände vi ljus kröp vi upp i soffan under filten och drack varm choklad!! Tjejerna maxade sockerintaget och pimpade chokladen med minimaschmallows och nutella, liiite magstakt för min del men de surplade som aldrig förr, inte konstigt att de körde joggingrace runt huset sen !?
 
 
 
 
 
 
 
Har ni sett Cockpit?!, Guuud så vi skrattade och Jonas Karlsson är helt fantastisk som tjej!! TIPS till kalla kvällar som dessa!!
 
 De andra har vi inte hunnit med än så länge..Ikväll blir det iallafall inte någon film, för då är tv:n bokad till "Bonde söker fru" ååå va kul, längtar!! Nu ska de ut på resa tillsammans, få se om det blir något kärlekens mirrrakel!!? Kanske ska maxa mysfaktorn och knåda ihop lite scones ikväll??
 
 
 
 
Nej, nu blir det till att fixa lite middag här hemma och skotta lite mycket snö,(är dessutom gräsänka) har lite idé torka på middagsfronten för tillfället! Har ätit Janssons frestelse, prinskorv och köttbullar de senaste tre dagarna, så det blir det inte iallafall (frestelsen är slut annars hade det blivit dag fyra ;) )
 
Klem på er!!
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar