torsdag 13 december 2012

Glad Lucia!!

 
 
Startade morgonen med frukost med barnen framför SVTs Lucia firande, ååå så otroligt fint det var och alla barn och ungdomar sjöng så vackert!!
 
Saknar lite att sjunga i kör som jag gjort under hela min uppväxt speciellt runt jul, så mysigt med alla förberedelser och sedan få uppträda i kyrkan, kändes alltid så högtidligt. Har ju faktiskt uppträtt med bland annat Roger Pontare, Electric banana band och Göran Fristorp, vilken meritlista va ;)
 
 
Luciatåg av Lisa Larson
 
Som alltid i juletider plockas det gulliga luciatåget fram, som jag började samla på som barn, är något som håller i alla tider och sprider mysig julstämmning!!
 
 Lisa Larson har sin verksamhet i Gustavsberg (där jag också är uppväxt) med tillhörande butik, har man tur får man träffa självaste Lisa!!
 
Skulle vilja ha en av de stora knubbiga katterna som är så fina. Här kommer ni till hennes hemsida!! Mycket fina julklappar finns där!!
 
Hörde förresten att bocken nu brunnit ner, tycker den kunde fått stå till jul iallafall, den är ju så fin men men är ju en sport det där!!
 
Nu blir det kaffe & pepparkaka, sen iväg till jobbet!!
 
♥ ♥ ♥
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar