måndag 1 oktober 2012

Helgen i bilder



Sent igår kväll kom vi hem efter en toppenhelg i Stockholm, guud så vi har njutit av massvis med god mat, shopping, låååånga promenader och sist med inte minst Ljust & Fräscht som är väl värd alla toppenrecentioner!!! Riktig igenkänningskomik och tänkeställare för oss alla tror jag!!

Ingen blir lyckligare av ett finare boende, mer prylar etc..."Vi tror att vi ska bli mer sociala om vi BARA får det där nya köket, för DÅ kommer vi ha SÅÅÅ många middagar, bjuda vänner, barn, hundar etc..vi kör huvudet i väggen gång på gång och TROR att vi ska bli lyckligare..".SÅÅÅÅ SANT (att man inte blir lyckligare alltså ;) ) !!!

Här kommer lite bilder ifrån en riktigt skön helg med massvis med skratt, DET kan man inte få för mycket av ;) Tack alla inblandade ♥




 Smarrig lunch på Konstnärsbaren, middag på populära, supercoola (kändistäta) Griffins, nåt att rekommendera, köttet va To Die for!!!



Brunch på Kung Karl, supergott!!




Solen sken, det är ju såå vackert i Stockholm, vill vid varje besök flytta dit!!

Det blev det ett besök på Laduree, flera sorters macarons fick följa med i påsen...mycket mat som sagt innehöll denna helg ;) Sprang även på stan i timtal men hittade faktiskt inga kläder alls, det är väl typiskt, när man väl behöver nåt, hittar man aldrig..men lite smått och gott från Drömhuset, Lagerhaus, Bruka Design hittade vi :)


 
 
                                        Jag & fina Sofie, som fick en Pepes Bodega upplevelse haha!!!




Om några veckor ska vi tillbaka igen men då blir det med barnen, mer om det senare!!

Tjing fortsatt trevlig måndag

Anna ♥


 

2 kommentarer: