fredag 19 april 2013

Sjukstuga, Gosaker & Film!!!

 
 
Sjukstuga med krasslig liten tjej som har hög feber och svullen hals..
 
 
Inte gjort mycket mer idag än tagit hand om och försökt fått i sjuklingen vätska, glass och lagt blöta handdukar på en brännhet panna. Ååå vad det svider i hjärtat när ens barn blir sjuka, lilltjejen har så ont i halsen att hon inte pratar utan försöker med teckenspråk, stackars liten :(
 
 
 
 
 
Laddat frysen med massa god glass och passande inför helgen kom nespressokapslarna på posten!! Man kan ju inte köpa dessa kapslar i butik (förruton i Stockholm) utan beställs på nätet.

Är alldeles kär i kaffemaskinen som va en födelsedagspresent från Erik och har nu också efter en lektion med bästa L fått till riktigt smarriga Capoccinos :) jiihooo!!! Kaffe har fått en ny dimension i livet, haha!!
 
Är du på jakt efter en Nespressomaskin kan jag varmt rekommendera Nespresso Citz & Milk D 121, som kan göra både Latte, Capoccino, Espresso, vanligt kaffe i en grisblink ;)!!
 
 
 
 
Fick en bukett tulpaner av Erik idag och favoritgodiset fick han också till, killen ligger på plus ;)
 Lite filmer är också införskaffade, nyfiken på En oväntad vänskap som alla verkar gilla!!
 
 
 
 
Nu, åter till soffan och Let´s Dance!!! Tittar Ni, i så fall vilka är favoriterna?? Våra är Tobias & Anette, Sigrid & Erik, Jeanette & Håkan!!
 
 
HA EN MYSIG FREDAGKVÄLL
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar