söndag 3 mars 2013

LOKA BRUNN & SMULTRONGÅRDEN

 
 
Gó kväll!!
 
 
Här är vi skönt trötta men ändå utvilade efter att ha spenderat ett dygn på Loka brunn.
 
 
Härliga omgivningar bestående av skog och isbeklädda sjöar, mysiga och rymliga rum, vacker spa-avdelning med stora kristallkronor, ljus och orchideer överallt. Det fanns möjlighet att både simma och bubbla i flertalet pooler samt bada i den varma utomhuspoolen. Basta och kliva ner i iskall "poolvak" va en riktigt uppvaknande :) Gick såklart att få nåt gott i glaset och något lättare att förtära som ville!!
 
Tanken med det lilla extra fanns verkligen på Loka Brunn, hoppas få återvända nån gång ♥
 
 
 
En underbart avkopplade visit med mycket skratt ihop med våra vänner S & N...
 
Trerätters middagen var en riktig smakupplevelse och bland det godaste jag ätit, ville aldrig att maten skulle ta slut och vi njöt av varje tugga. Avslutade kvällen med en god kaffe Karlsson framför den stora öppna spisen i den gamla salen från 1913.
 
Invigde MOM2MOM blusen
 
 
Efter frukostbuffén idag väntade en duobehandling med massage/ansiktsbehandling och kurbad, kan tillägga att vi tjejer sov gott i bilen hem.
 
 
Möttes av kramiga tjejer som längtat men haft det riktigt bra med sin mormor och morfar!!
 
Nej, måste nu förtsätta spännade läsningen om Ana Steele (sammanträffande namn) i boken Femtio nyanser av honom , är ni fler som läser??!
 
 
Just det, på vägen ner till Loka blev det ett besök på mysiga Smultrongården i Örebro (Södra Dylta bruk) som hade sååå mycket snyggt, blev lite shopping där :)) visar annan dag!!
 
 
Kramen ♥
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar