fredag 1 februari 2013

VÄLKOMMEN FREDAG!!

 
 
TJINGELING!!!
 
 
Gud vad extra skönt med helg!!
 
Det har varit lite för mycket av sjukdomar och späckat schema denna veckan så helgen kommer väääldigt lägligt nu!!
 
 Barnen är bättre efter diverse, magsjuka sedan blev följt av feber och hosta en vecka var men idag har de båda varit i skolan JIIPPI!!! Nu sa Erik ikväll att han började känna sig lite klen, NEEEJ VAD har jag gjort för ont som får en krasslig karl som bonus!!!
 
 

Nån som sett dessa??! Hypnotisören, Prometheus & Looper..
 
 
 
 
Ikväll har vi ätit Västerbottenpaj med sallad och romsås och ett (två) glas rött till!!
Gjorde pajbotten LCHF-style, skillanden är att pajdegen gjordes på mandelmjöl istället för vanligt vetemjöl, annars precis som orginalreceptet, GOTT blev det!!
 
 
Men nu släpper vi nog på alla nyttighetsprinciper för denna veckan och kör all in gällande sockerintag, ingen konskevens här inte ;) Har köpt smågodisfavoriterna från Hemmakväll  + att tre filmer är hyrda och planen är soffläge ikväll!!
 
 Men först blir det Gladatorerna med tjejerna!! Erik som också kommit igång med träningen springer runt och spänner sig och "leker" Pansar och tycker han är superhet, jo så att så spännande har vi det här hemma ?!!
 
 
Ska försöka lägga studieböckerna åt sidan ikväll men rackarns vad svårt det är att släppa taget när det är så mycket att plugga in!! Har satsat på mycket träning denna veckan för att avlasta hjärnan som går på högvarv. Får bli min medicin mot överkokning!!
 
 
Hoppas Du haft en bra vecka??! Nu njuter vi helgen ordentligt va!!!
 
Kram
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar