söndag 17 februari 2013

TRÄNINGSPEPP, HELIUM & GOODA KYCKLINGEN

 
 
Hej på Dig denna Söndag, hoppas helgen blev som du önskade!!?
 
 
 
Tycker själv det har varit en bra blandning av aktiviteter, träning, plugg och vila.
 
Kört mycket träning under helgen och det känns riktigt skönt i kropp och knopp, är taggad att komma mer i form och inser mer och mer att man mår såå mycket bättre av att röra på sig, få ut energi, slaggprodukter, aggressioner you name it och sedan få ny välbehövlig energi :) , gladare, mer harmonisk etc listan kan göras lång..
 
Visst känns det trögt ibland att dra iväg till gymmet men grejen är att inte tänka så mycket utan bara åka, då är det värsta gjort!! Väl på plats är det ju oftast kul :) 
 
Satsar på sockerfritt och lågt antal kolhydrater i 2 veckor nu, är ni med mig eller?!!
 
Måste flytta fokus från att man tror att godis är det enda som är gott på fredaskvällen som sen fortsätter på lördagen också på söndagen äts resterna upp, lätt att det inte blir 1 dag i veckan, utan det rullar lätt på, så brukar det funka här iallafall!! Bär, nötter etc är det nya godiset här hemma, hörs att jag är laddad va??!
 
 
 Såg en av filmerna vi hyrde igår kväll The Factory, brrr, både jag och Erik satt och mådde fysiskt illa..ingen feelgodd film och har svårt att avgöra om den är sevärd på grund av allt otäckt, mycket spännande dock!!
 
 
 
Linn hade varit på kalas och fått en heliumballong som råkade glida ur handen, när hon baara skulle knyta loss den och göra en sak ..oops!! Ballonger och högt i tak är ingen bra kombo, tog ett tag innan den kom ner kan tilläggas ;) sen andades det in helium och pratade som små smurfar!!
 
 
Gjorde ett recept som är hämtat från kokaihop.se som är sååå god, såsen är to die for!!
Många känner nog redan till den..
 
 
 
 
Patricks goda kyckling
 
 
1 kg kycklingfilleer
 
4 dl creme fraiche
 
1 st hönsbuljongtärning
 
1 msk fransk senap
 
2 msk kinesisk soya
 
3 st vitlöksklyftor
 
2 pkt bacon
 
1 näve persilja
 
2 dl västerbotten ost
 
 
Sätt ugnen på 175 grader.
 
Lägg kycklingfileérna i en ugnsfast form, salta och peppra.
 
Koka ihop en sås på creme fraiche, soya, dijonsenap, hönsbuljong och vitlöksklyftor.
 
Häll såsen över kycklingen.
 
Klipp baconet i småbitar och stek knaprigt och strö över kycklingen.
 
Toppa med västerbotten ost och persilja.
 
In i ugnen ca 40 minuter.
 
Servera med sallad och ev potatis.
 
Smaklig spis ♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar