fredag 25 januari 2013

PLUGG, SJUKDOM & SKENANDE HÄSTAR!!

 
Hej alla Ni som fortfarande tittar in här!!
 
Veckan har varit intensiv och allt fokus har riktats mot studier och har därför prioriterat bort att skriva här. Drömmer till och med om hormoner, menscykeln etc haha, fullt fokus helt enkelt!!
 
 

MUMS, kunde inte låta bli att köpa Glassbåtar, har nog ätit ett helt paket själv den här veckan..
Kaffekopp från Green Gate
 
 
 
Vad gör ni denna fredagskväll??!
 
 
Här har vi gjort det enkelt för oss ikväll, hämtmat ifrån MAX till middag, då det var det enda som familjens sjukling var sugen på, usch vad många som har hög feber, hosta, halsont etc..
 
Insjuknade dessutom samma dag som Erik skulle flyga till Norge och vara borta på jobb och mitt grupparbete var i full gång, varför ska allt vara enkelt liksom, bara att köra ändå!!
 
Det finns de som har det mycket värre såklart men måste klaga lite nu ;) när du lyssnar.
 
Dessutom kom Linn precis hem från skoldisco och där hade tre barn kräkts (!?), hoppas det var på grund av högt godisintag, det visar sig väl..som sagt men vill verkligen inte ha detta nu också!!
 
Annars hade hon haft det såå kul skuttade runt av lycka och är på topphumör, är av den typen som alltid vill stanna kvar till sist och gå på alla discon (hur ska det bli??!)
 
Innan dess var hon på ridskolan där en av hästarna fick fnatt och skenade iväg, Linns häst började galoppera (premiärgaloppen) och hon låg och kramphöll om halsen och kunde hålla sig kvar som tur var!!
 
 Den tjejen somnar nog gott ikväll :)
 
 Som tur är blev hon inte uppskrämd utan tyckte att det va jättekul att galoppera, tror pappan blev desto mer rädd som satt och tittade från läktaren!!
 
 
Full fart här helt enkelt, inget feelgood inlägg direkt men så här har denna veckan varit utan försköning ;)
 
 
Nu tar vi helg och laddar batterier!!
 
Kram ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar