söndag 21 oktober 2012

Helgen!!!



Åter hemma igen efter en otroligt avkopplande och rolig weekend!!!


Måste slå ett slag för Clarion sign, otroliga bra frukost med stort utbud och rymliga matsal, inget saknades!! Inredningen på hotellet var superfräsch och det märktes verkligen att designen varit i fokus. Alla våningsplan var indelade i Sverige, Norge, Finland, Danmark med designers som inrett de olika rummen.

Hissarna hade också olika teman, rock, pop, jazz med musik till varje hiss. I discohissen fanns en discokula, elgitarr och saxofon i de andra, lite roliga detaljer. SPA avdelningen, hade dels poolen på taket som var uppvärmt till 35 grader men även diverse behandlingar, gym, bastu, massagestolar, spaprodukter etc och alla besökare fick låna badrock och tofflor (även barnen). Ett hotell att återvända till!!!

Igår var det återigen bad i poolen på taket som hägrade för barnen, så Erik och tjejerna stack iväg och simmade direkt efter frukosten. Jag däremot va sugen på att göra stan en liten sväng så jag begav mig till NK för lite spaning..


Hittade preciiiis det jag var ute efter, fina tvålar från Molton Brown och Savon de Marseille samt snygga glas, allt från NK...tänk vad lite shopping kan göra en glá :))




Det finns ju såå många goda dofter från Molton Brown men efter en stunds velande blev det doften Thai vert och från Savon doften Sea...



 
Glasen Hobstar tumbler, riktiga snyggingar och passar både till drinken, jucie, vatten, smothie etc!!
 
 
 
 
På eftermiddagen väntade musikalen "La Cage Aux Folles" med Loa Falkoman i huvudrollen som var helt fantastiskt bra!! Inte så mycket barn i publiken men våra barn fullkomligt älskade den...Linns favorit var Hanna från Hamburg som hade en jättepiska och slog karlarna, haha!! Mycket vackra, dansanta killar i snygga outfits som sjöng som gudar!!!
 
Se den!!!
 
 
 
 

På kvällen fick vi besök av lite familj (syster och lilla kusinen), såå skoj då vi ses så sällan men Luna verkade känna igen oss :))

 Gjorde det enkelt för oss och och tog upp pizza på rummet från Vapiano, mums!!! Sen var det lugna gatan med heeela familjen i dubblesängen, läsandes nya böckerna från Junibacken och film...soft & skön kväll!!!


En riktigt mysig familjeweekend har det varit men det är ju inte fel att komma hem igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar