Krämig fläskfilégryta 4 port
ca 600 gram fläskfilé
6 soltorkade tomater
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 köttbuljongtärning
KNORR kött och grillkrydda
salt och svartpeppar
Putsa filen och skär i ca 1 cm stora bitar.
Stek köttbitarna i omgångar i smör, så de får en fin stekyta - lägg på en tallrik.
Stek strimlade soltorkade tomater och purjolök i smör, tills purjon blir mjuk, lägg tillbaka köttet i pannan.
Häll över grädde, creme fraiche, pressad vitlök och kryddor, låt bubbla ihop tills köttet är klart.
Servera med en sallad: mangobitar, tomat, gurka och blandsallad. Gott att ha en klick sambal ollek för lite hetta, bra brytning mot mangon!! Barnen åt pasta till..
Trevlig kväll, här är det Gladiatorerna och godisskålar som gäller!!
Kram ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar